ورق کاری

ورق کاری :ساخت ورق فلز فرآیند تشکیل قطعات از یک ورق فلز با پانچ، برش، استمپینگ و خم کردن است. فایل‌های طراحی کامپیوتری به کدهایی تبدیل می‌شوند که ماشین را کنترل می‌کند تا ورق‌ها را به صورت نهایی برش داده و شکل دهد. قطعات ورق فلزی به دلیل دوام زیاد شناخته شده‌اند، که باعث می‌شود برای کاربردهای مستحکم (به عنوان مثال شاسی) انتخاب مناسبی باشند.

ورق کاریهم برای ساخت نمونه‌های اولیه با حجم کم و هم برای تولید انبوه محصولات، این روش به دلیل سهولت تغییر جزئیات و هزینه‌های مواد و قالب‌های ساخت، به نسبت سایر روش‌های ساخت، مقرون به صرفه می‌باشد.

قالب سنبه و ماتریس چگونه ساخته می شود؟ برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

کلیه خدمات با استفاده از مجهزترین دستگاه های روز دنیا از جمله دستگاه پانچ CNC دستگاهی که قابلییت استفاده از طرح ها با نرم افزار اتوکد را داراست. این دستگاه قادر است با به وجور اوردن اشکالی با پیچیدگییه بالاتر به صورت هندسی، پانچ های پی در پی انجام دهد ،لازم ب ذکر است سطح برش خورده به دلیل نوع اعمال برش، پانج با زاویه ی مستقیم نیاز کمتری به پرداخت سطح دارد.

این دستگاه با بهره گیری از تکنولوژی های نوینی همچون لیزرهای دیودی و فیبرهای نوری آلائیده عرصه ی جدیدی را دز بهره گیری از فناوری های لیزر برای برش کاری انواع ورق های فلزی گشوده است، این دستگاه مناسب برای برش کربن استیل تا ضخامت 5 میلی متر و استیل تا ضخامت 3 میلی متر و به ابعاد 300 در 150 سانتی متر با دقت برش 5% میلی متر و دقت حرکت نازل 5% میلی متر برای کسانی برش با کیفییت نیاز دارند،

نرم افزار حرفه ای این دستگاه،قابلیت استفاده دقیق تنظیمات خطی و مارپیچی(حلقه ای) را به همراه پارامترکنترل برش و عملکرد تنظیمات ضروری برای پاسح به نیازهای تکنولوژی برش فلزات را دارا است،

این دستگاه قابلیت استفاده در صنایعی از قبیل: خودرو سازی ،پلاک سازی ،مشبک سازی ، قطعه سازی(تولید قطعات مربوط ب نیرو گاه های تامین انرژی) و صنایع نفت را داراست .

کاربرد ماشینکاری CNC در صنعت قالب سازی چیست؟ بیشتربخوانید

این دستگاه مناسب برای جوشکاری TIGو MMAمیباشد و برای شرایط کار سنگین بخصوص شرایط اب و هوایی گرم طراحی گشته است ،تتظیم پارامترهای مهم جوشکاری ، استفاده از نمایشگر دیجیتال جهت راهنمایی کاربر، سرعت عمل در کار، امکان تنظیم جریان و زمان جوشکاری، قابلیتت جوشکاری  stud تا جریان 2000A جهت جوشکاری انواع پیچ جوش از سایز 3*10 – 6*20 میلی متر و دارا بودن از تکنولوژی اینورتر از مهم ترین ویژگی های برجسته ی این دستگاه می باشد .

پرس برک، از جمله دستگاه های مورد استفاده در مجموعه ی ما می باشد ،این دستگاه ها میتوانند عملیات خم کاری را روی ورق های فلزی تا ضخامت 5 میلی متر و طول 3متر انجام دهند

قابلیت های دستگاه خم پرس برک
امکان شکل دهی طیف وسیعی از ورق های فلزی در جنس، ضخامت و ابعاد گوناگون .
امکان جداسازی تیغه ها و نصب مجدد آن ها.

انجام فرایندهای پرس برک و فرم دهی در تولید حجم بالا با کمترین نیاز به پرداخت .
امکان شکل دهی مخروط ها، کانال ها و زاویه ها با بکارگیری طیف گسترده ای از اجزاء و قطعات مختلف.

از ورق 0.5 میلیمتر تا عرض 3 متر و طول بی نهایت .
قابلیت برش ورق از 3 میلیمتر تا 20 میلیمتر ،به عرض 7 متر تا بی نهایت طول.

مراحل تولید و ساخت قطعات پلاستیکی چگونه است؟

ورق کاری و مراحل ورق کاری

همانگونه که میدانید فلزات زیادی در بازار موجود می باشند این فلزات ممکن است که آهن، آلومینیوم، گالوانیزه و یا هر نوع از فلز های دیگری باشد.در بعضی از موارد این فلزات به صورت ورق در بازار موجود می باشند. از ورق های فلزی در کارهای مختلف و ریزو درشتی مانند ساخت قوطی های نوشابه، وسایل آشپزخانه، بدنه اتومبیل، بدنه و بال هواپیما، میز های پزشکی و در های ساختمان و خیلی دیگر از موارد استفاده می شود.

ولی باید بدانید که برای ساخت قطعات فلزی از عملیات‌های مختلفی استفاده می شود. اما اینکه ورق کاری چیست و مراحل ورقکاری چه مراحلی هستند، موضوعی است که ما در این مقاله تحت عنوان ورق کاری و مراحل ورق کاری  به آن پرداخته ایم. پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

ورق کاری چیست؟

شاید قبل از اینکه به موضوع ورق کاری و مراحل ورق کاری بپردازیم، بهتر است که تعریفی کلی و اجمالی از ورق کاری داشته باشیم.

کلی ترین و جامع ترین تعریفی که می توانیم از ورق کاری داشته باشیم این است که به مراحل تولید محصول، اجزا و قطعه هایی که از جنس فلز هستند ورق کاری گفته می شود. برای ورق کاری معمولاً مراحلی مانند جوشکاری برشکاری خم کاری و عملیات دیگر انجام می گیرد.

مهارت های لازم برای ورق کاری

از آنجایی که برای ورق کاری نیاز به دقت بسیار بالایی است رعایت نکات ایمنی در استفاده از تجهیزات، ماشین آلات و ابزار مربوط به خدمات ورق کاری مانند برش لیزر از نکات بسیار مهم است. پس شما باید توانایی پیروی از دستورالعمل هایی مانند ایمنی کار با دستگاه ها، چگونگی کار با سی ان سی، کار با دستگاه برش لیزر و جوشکاری را بلد باشید. در غیر این صورت می توانید به صورت گروهی و جمعی و با کمک گرفتن از کسانی که هرکدام یک مرحله از کار را بلد هستند این کار را انجام دهید.

مراحل ورق کاری

طراحی مکانیزم وماشین آلات به چه صورت انجام می شود؟ بیشتربخوانید

ورق کاری

در ادامه بحث ورق کاری و مراحل ورق کاری به قسمت دوم یعنی مراحل ورق کاری میرسیم مراحل ورق کاری عبارتند از:

مرحله اول برش

اولین مرحله برای ورق کاری برش می باشد که شما می توانید توسط دستگاه سی ان سی و با روش های مختلف انجام دهید. ولی یکی از متداول ترین و بهترین روش ها برای ورق کاری برش لیزری می باشد. چرا که برش لیزری دقت بالایی دارد و شما می توانید با استفاده از کامپیوتر هایی که بر روی دستگاه های سی ان سی لیزری قرار دارند به راحتی و با بیشترین دقت برش را انجام دهید.

در مورد دستگاه سی ان سی باید بگوییم که این دستگاه لنز هایی دارد که قابلیت جابجایی دارند لنز هایی که اشعه لیزر را روی ورق فلزی به حرکت در می آورند و آن را برش میدهند.

البته شما می توانید با روش های دیگری مانند برش هوایی کار برش کاری را انجام دهید. از دیگر روش های برش کاری برش واترجت می باشد که همانطور که از نامش پیداست این برشکاری توسط فشار بالای آب انجام می گیرد. البته این نوع برش مزیت هایی دارد که از مهمترین آنها می‌توان به سرد بودن این روش اشاره کرد و همین موضوع باعث می‌شود که اجسام زیادی را بدون سوختن و یا تاب داشتن برش داد.

مرحله دوم خمکاری

به مرحله شکل دهی و فرم دادن ورق ها به منظور کاربرد های گوناگون خمکاری می گویند. برای خمکاری نیاز به نیروی متمرکز و متخصص و البته تجهیزات به روز می باشد. تا این کار با بالاترین دقت  در این مرحله انجام شود و بتوانید شکل مناسبی با توجه به کاربری ورق به آن دهید.

از دیگر مراحل ورق کاری می توان به:

جوشکاری، پانچینگ، نورد،قالب گیری، چاک دهی، قیچی کاری، سوراخکاری و در نهایت اتو کشی اشاره کرد.

واحد اندازه گیری و انواع فلزات در ورق کاری

در بحث ورق کاری و مراحل ورق کاری یکی از نکات مهم اندازه گیری و نوع فلز مصرفی می باشد.

معمولاً در بیشتر مناطق برای اندازه گیری قطر ورق از واحد اندازه گیری متر به منظور اندازه گیری ضخامت ورق استفاده می شود. و این کار را معمولاً به وسیله کولیس های دستی و دیجیتال انجام میدهند.

مطالعه بیشتر: معرفی انواع قالب صنعتی

ورق کاری

فلز ها از لحاظ ساختاری به سه دسته مهم تقسیم می شوند.

۱_فروس (فلزات دارای آهن)

۲_فلزات غیر آهنی

۳_آلیاژ های که از ترکیب دو یا چند نوع فلز و ترکیب با عناصر دیگر تولید می  شوند.

برای ورق کاری با توجه به نوع کاربری از فلز های مختلفی مانند فولاد، نورد، فولاد ضدزنگ، نیکل، تیتانیوم، قلع ،مس، برنج،آلومینیوم و فولاد نرم استفاده می شود.

 

5/5 - (2 امتیاز)